Ontdek de SanDisk Extreme (PRO) Portable SSD

Je leven is een avontuur, vol spannende momenten en onvergetelijke herinneringen. Of je nu een reislustige levensgenieter bent, een avontuurlijke fotograaf, of gewoon een drukke professional, de SanDisk Extreme Portable SSD past perfect bij jouw mobiele levensstijl en versnelt alles wat je doet. Met bijna tweemaal de snelheid van de vorige generatie, is deze drive een gamechanger voor iedereen die onderweg is.

Krachtig en draagbaar
De SanDisk Extreme Portable SSD biedt snelle NVMe™ Solid State-prestaties met indrukwekkende leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s. Dit betekent dat je moeiteloos grote bestanden kunt verplaatsen, foto's en video's in hoge resolutie kunt bewerken, en kunt genieten van naadloze gegevensoverdracht. De drive heeft een hoge capaciteit, ideaal voor het creëren van verbluffende content of het vastleggen van ongelooflijk beeldmateriaal.

Ongeëvenaarde betrouwbaarheid
Met honderden testuren achter de rug is deze drive ontworpen om je beste werk te ondersteunen. Je kostbare bestanden zijn in goede handen, dankzij de robuuste betrouwbaarheid en de duurzaamheid van de SanDisk Extreme Portable SSD. Welke weeromstandigheid je ook tegenkomt, je kunt erop vertrouwen dat je belangrijke gegevens veilig zijn.

Duurzaam en veerkrachtig
Deze drive is gebouwd om tegen een stootje te kunnen, met valbescherming tot 3 meter en IP65 water- en stofbestendigheid. Of je nu door de regen fietst of door een stoffig terrein loopt, de SanDisk Extreme Portable SSD blijft onverminderd presteren. De duurzame siliconenhoes biedt extra bescherming en een aangenaam gevoel, terwijl de beperkte garantie van 5 jaar je extra gemoedsrust geeft.

Altijd en overal beschikbaar
Dankzij de handige ring voor een karabijnhaak kun je de drive gemakkelijk aan je broekriem of rugzak bevestigen. Zo weet je zeker dat je je waardevolle bestanden altijd bij de hand hebt, waar je avonturen je ook brengen. En met de meegeleverde wachtwoordbeveiliging met 256-bits AES-hardware versleuteling, blijven je privégegevens ook echt privé.

Opslag van professionele kwaliteit
SanDisk is een merk waarop professionele fotografen wereldwijd vertrouwen om hun beste opnamen en beelden te verwerken. Met de SanDisk Extreme Portable SSD heb je opslag van professionele kwaliteit, zodat je altijd klaar bent om je creatieve werk op het hoogste niveau te leveren.

Met de SanDisk Extreme Portable SSD ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan en elk avontuur vast te leggen. Waar wacht je nog op? Pak je spullen en ga op pad met de ultieme opslagoplossing die jouw avontuurlijke leven net zo snel bijhoudt als jijzelf.

 

%
€216.00 from €259.00 (16.6% saved)
€178.51 excl. BTW
in stock: 1*
€119.00
€98.35 excl. BTW
External warehouse. Stock: 20
€177.00
€146.28 excl. BTW
External warehouse. Stock: 100
€164.00
€135.54 excl. BTW
External warehouse. Stock: 63
€410.00
€338.84 excl. BTW
External warehouse. Stock: 64